Zakažite termin pregleda

Hvala! Vaš upit je poslat, očekujte ubrzo odgovor!
Oops! Došlo je do greške, provjerite upisane podatke!

Mezoterapija

Mezoterapija (Microneedling)

Mezoterapija je tretman mikroiglicama i riječ je o nehirurškoj metodi namijenjenoj za uklanjanju bora, ožiljaka nastalih od posljedica akni, strija, pigmentacije i proširenih pora.

Tijekom tretmana naši certificirani stručnjaci apliciraju serumske koktele visoke koncentracije aktivnih biljnih sastojaka i vitamina koji garantiraju sigurnost te imaju maksimalni terapeutski učinak.

Cilj tretmana je, osim smanjenja bora, ožiljaka, proširenih pora i ostalih nepravilnosti na koži, ujednačavanje tena i hidratacije te prevencija razvoja bora i starenja kože. Također, kombinovana mezoterapija i PRP (trombocitima obogaćena plazma) djeluju sinergistički i daju još brži i bolji terapeutski učinak.

Sama tehnika microneedling omogućava mikroiglicama da prodiru do dubljih slojeva kože, a time ispravljaju pogrešno srasla kolagenska vlakna i dodatno doprinosi anti-aging efektu na koži, smanjujući tragove starenja. Nakon ovog tretmana, koža je čvršća, elastičnija, svježijeg izgleda te se znatno popravlja kvalitet i struktura kože.