Zakažite termin pregleda

Hvala! Vaš upit je poslat, očekujte ubrzo odgovor!
Oops! Došlo je do greške, provjerite upisane podatke!

O nama

ukratko riječ osnivača i direktora

Stručni tim

Naš stručni tim koga čine ljekari i sa više od 30 godina radnog iskustva, kao i mladi saradnici, eksperti u više medicinskih oblasti sa inostranim obrazovanjem i iskustvom, omogućavaju najsavremenije načine liječenja.
PZU „Vaša Poliklinika-dr.Ibrišimović“ je ustanova koja je nastala iz želje da kao prvi regenerativni centar ovakve vrste u Bosni i Hercegovini, bude na usluzi pacijentima, pomogne i kod rijetkih dijagnoza i omogući liječenje u skladu sa evropskim i svjetskim standardima.
Stojimo na usluzi Vama i Vašoj porodici, da pomognemo i unaprijedimo Vaše zdravlje.

Riječ osnivača i direktora

Poštovani pacijenti i kolege,
PZU „Vaša Poliklinika - Dr.Ibrišimović“ je nastala iz želje naše porodice da građanima Brčko Distrikta ali i regiona i šire, pružimo zdravstvenu uslugu za koju inače moraju ići u inostranstvo i izdvajati visoka novčana sredstva, a što neće biti slučaj kod nas.
PZU Vaša Poliklinika - Dr. Ibrišimović je prvi regenerativni centar ovakve vrste u Bosni i Hercegovini. Koncept poliklinike se zasniva na individualnom pristupu pacijentu i personaliziranom načinu liječenja.
Ono što PZU Vaša Poliklinika - Dr. Ibrišimović izdvaja od drugih medicinskih ustanova je naše stručno i ljubazno osoblje, koje svakom pacijentu, od prvog kontakta, pristupa sa uvažavanjem i empatijom vodeći se medicinskim i etičkim načelima i koristeći svoje znanje i vještine da pomogne i riješi Vaše zdravstvene probleme.
„Vaša poliklinika“ je moderno opremljena poliklinika za pružanje širokog spektra medicinskih usluga zahvaljujući ekspertizi naših ljekara, saradnika i konsultanata, sa obrazovanjem i bogatim radnim iskustvom na naučnim i medicinskim ustanovama širom Evrope.
Naša poliklinika je poštovani pacijenti „Vaša poliklinika“, u kojoj se nadamo da ćete naći rješenje za zdravstvene probleme Vas i Vaše porodice!

S poštovanjem,

Prim. Dr. Senahid Ibrišimović
Prof. Dr. sc. Mirza Ibrišimović

Zašto izabrati baš nas

Ne brinite, nama možete vjerovati!
01

Preko 30 godina iskustva

Tim naše ustanove čine ljekari specijalisti, zdravstveni radnici i saradnici, i konsultanati, sa obrazovanjem i radnim iskustvom na najpoznatijim svjetskim univerzitetima i medicinskim ustanovama.

02

U korak sa naukom i najnovijim tehnologijama

Naše iskustvo i konstantno praćenje novih trendova dijagnostike i liječenja u medicini, naročito u ortopediji i regenerativnoj medicini, nas čini jedinstvenim i prvim medicinskim centrom ovakve vrste u Bosni i Hercegovini.

03

Stručno savjetovanje

U sklopu konsultantsko-specijalističkih usluga pružamo savjetovanje za mnoge bolesti, pa i vrlo rijetka autoimuna stanja kao i probleme neplodnosti, uz mogućnost adekvatne dijagnostičke obrade i preporuke za plan liječenja.